COVID-19 informatie

Lieve gast,

Allereerst willen we je er graag op wijzen dat Utrecht zich niet in een code rood gebied bevindt. We begrijpen dat je bezorgd bent over de situatie en willen daarom uitleggen wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Als onderdeel van het bredere bedrijf Utrecht City Concepts houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Dit is belangrijk voor jou als gast en voor onze geliefde werknemers. Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotels. Daarnaast zijn al onze werknemers op de hoogte van de actuele situatie en geïnstrueerd hoe zij daarop kunnen anticiperen. In onze hotels werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. De onderstaande maatregelen en aanpassingen zorgen ervoor dat jij op een veilige manier kunt genieten van jouw verblijf bij ons.

  • Dagelijkse gezondheidscheck van ons personeel en arriverende gasten. 
  • Het stimuleren van online check-in om drukte bij de front office te voorkomen en contactmomenten te beperken. Daarnaast zijn alle overige handelingen bij de front office contactloos. 
  • Gasten en medewerkers dienen hun handen te desinfecteren bij aankomst en dit gedurende het verblijf regelmatig te herhalen. Natuurlijk zorgen wij voor de benodigdheden. 
  • Iedereen dient in onze hotels 1.5 meter afstand van elkaar te houden, tenzij je met familie of partner bent.
  • Geen handen schudden, high fives of knuffels maar een grote glimlach.
  • Onze hotels zijn cashless, je kunt dus alleen met pin en/of creditcard betalen. 

Aangepaste annuleringsvoorwaarden
Wij begrijpen dat het in deze tijd lastig is om vooruit te plannen. Daarom hebben wij onze annuleringsvoorwaarden (tijdelijk) aangepast. Wanneer je via onze eigen website de Best Available Rate boekt kun je tot 24 uur voor aankomstdatum jouw verblijf bij ons kosteloos annuleren. Deze annuleringsvoorwaarden gelden voor verblijven tussen 13 mei 2020 en 31 augustus 2020. Je kunt dus met een gerust hart plannen maken! 

Voorbeeld: je hebt gereserveerd voor een verblijf op 14/08/2020, je kunt dus annuleren tot 12/08/2020 23:59 CET. 

Bovenstaand geldt helaas niet voor de non refundable tarieven. Heb je al geboekt en wil je je verblijf bij ons annuleren, dan vragen wij je contact met ons op te nemen, zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Heb je niet direct of via onze website geboekt dan gelden de annuleringsvoorwaarden van de desbetreffende partij en dien je contact met hen op te nemen.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet,

Management Utrecht City Concepts