• ARRANGEMENTEN

    & PACKAGES

Let us add some value

Meer dan alleen een citytrip.

Utrecht en Utrecht Boutique Hotels hebben heel veel moois te bieden. Kies één van de speciale arrangementen of packages als je op zoek bent naar meer dan alleen een citytrip.

Arrangementen & packages

Maak je verblijf nog leuker door de ultieme beleving te ervaren van Utrecht als je bij één van onze Boutique Hotels verblijft!

Boek een arrangement waarbij alles van top tot teen is geregeld en langer dan één nacht in Utrecht wilt vertoeven. Een package blijft altijd beschikbaar en kan je rechtstreeks bij elk type reservering bijboeken om het verblijf net iets feestelijker te maken en de wereld iets groener en bekijk Utrecht vanuit de ogen van een local.

ONTDEK UTRECHT

Als een local.

Al onze boutique hotels zijn gelegen in het centrum van Utrecht, foodie hotspots en bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Perfect voor een weekendje weg met vrienden, familie, je geliefde of gewoon met jezelf, want misschien bezoek je Utrecht wel voor werk.

ONTDEK UTRECHT

Hotels for Trees

Waar hotelgasten bomen planten.

Hoe kunnen wij nou écht onze footprint zo groen mogelijk maken? Juist, met bomen planten! Onze gasten zetten zich in voor een groenere wereld als je een keertje schoonmaak overslaat, zo gemakkelijk plant je een boom met 'Hotels for trees'. Daar doen we nog een schepje bovenop: boek je een 'Green package' dan verdubbelen wij het aantal bomen!

Deze groene keuze is de volgende dag al op de website van Hotels for Trees te vinden en levert een directe bijdrage aan de bebossingsprojecten van partner Trees for All in binnen- en buitenland.

Lees meer >

The Hunfeld

Green Arrangement

Boek een 'green arrangement' en sla een dag housekeeping over tijdens je overnachting van minimaal 2 nachten, hiermee plant je een boom in Nederland of Vietnam. In dit arrangement zit hiernaast ook e-bike verhuur om Utrecht op een groene manier te ontdekken, een green goodiebag en late check-out.

BOEK HIER

Eye Hotel

Green package

Utrecht Boutique Hotels draagt graag haar steentje bij aan een groener Utrecht.
Boek een 'green package' te boeken en plant een boom in Nederland of Vietnam, wij planten er een extra! In dit arrangement zit hiernaast ook een green goodiebag en een wandelroute.

BOEK HIER

Court Hotel

Celebrate package

Er valt altijd iets te vieren, of je nu jarig bent, een jubileum hebt of een  speciale dag wilt vieren. Het 'Celebrate package' bevat een fles prosecco, decoraties in de kamer, uitslapen met late check-out om 13:00 uur en breakfast in bed met mimosa's.

BOEK HIER