• SPECIALS

    & PACKAGES

Boutique hotels in hartje Utrecht

Verliefd op Utrecht

It's 2024! Er is weer een nieuw jaar aangebroken om al het moois wat Utrecht te bieden heeft te ontdekken! 

Specials & packages

Ook deze winter is Utrecht de ideale bestemming voor een city trip. Utrecht Boutique Hotels biedt drie unieke hotels verspreid over het historische centrum, elk met een eigen karakter. Hierdoor zijn ze uitstekend geschikt als uitvalsbasis om de charmes van de Domstad te ontdekken.

Reserveer nu je verblijf met korting in een van onze prachtige hotels door gebruik te maken van de code WINTER DISCOUNT. Bij een verblijf van één nacht ontvang je 10% korting. Blijf je twee nachten of langer, dan ontvang je maar liefst 15% korting!* 

*de korting geldt op boekingen tussen 18 december 2023 & 7 januari 2024

Ter inspiratie hebben we alvast enkele leuke wintertips en activiteiten in de buurt van onze hotels voor je op een rijtje gezet!

 

Beleef de bourgondische Domstad

Zie jij jezelf als een echte Bourgondiër? Dan is Utrecht de stad voor jou, het bruist er namelijk van de culinaire hotspots. Court Hotel, gelegen in de voormalige rechtbank van de stad en omringd door goede restaurants, is de perfecte uitvalsbasis voor culinaire verkenningen deze winter. In ons eigen restaurant De Rechtbank, wordt rondom de feestdagen een zorgvuldig samengesteld lunch- en dinermenu geserveerd, bekijk de kerstmenu’s hier! Kies het bijpassende wijnarrangement en laat je verrassen door smaakvolle wijn-spijs combinaties. 

Maak je Utrechtse ervaring compleet en blijf na een memorabel diner slapen in één van onze Canal Rooms in de werfkelders aan de Nieuwegracht. 

Huur na een heerlijk uitgebreid ontbijt je (elektrische) fiets bij Court en fiets bijvoorbeeld naar Strand Oog In Al. Sinds half november is de SOIA Wintertuin geopend en kun je daar terecht voor gezellige winterse barbecues, glühwein en festivalsferen. Dat smaakt naar meer toch? Boek snel jouw wintertrip naar Court Hotel!

Boek jouw verblijf

Utrecht? Natúúrlijk wel!

Ervaar deze winter de rust en schoonheid van Utrecht en omgeving door te verblijven in het Eye Hotel. Wij bieden een unieke combinatie van comfort, toegankelijkheid en duurzaamheid. Hierdoor is Eye Hotel dé uitvalsbasis voor liefhebbers van rust die de omgeving van Utrecht willen verkennen. Rondom Utrecht vind je talloze kastelen en buitenplaatsen die door de eeuwen heen zijn gebouwd als indrukwekkende symbolen van macht en pracht, vaak gelegen in bosrijk gebied. 

Landgoed de Haar beslaat bijvoorbeeld een gebied ter grootte van maar liefst 110 voetbalvelden en beschikt over stijltuinen, siervijvers, een doolhof en zelfs een hertenkamp. Wist je dat je na het bewonderen van Kasteel de Haar je fiets kosteloos en veilig kunt stallen in onze overdekte en afgesloten fietsenstallling? Geef de accu van je e-bike af bij onze receptie, zodat je de volgende ochtend weer met volle batterij naar bijvoorbeeld Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug kunt fietsen. 

Duurzaamheid is belangrijk voor Eye en ons gouden Green Key certificaat is een erkenning voor ons voortdurende streven naar een groenere hotelindustrie. Onze gasten dragen hieraan bij, zonder in te leveren op comfort. Daarom slapen onze gasten in de boxsprings van onze Utrechtse beddenspecialist Morpheus. Na een actieve winterdag in de natuur kunnen onze gasten volledig ontspannen en opladen voor nieuwe outdoor adventures. Kortom, de omgeving van Utrecht en Eye Hotel hebben buitengewoon veel te bieden aan natuurliefhebbers!

Boek jouw verblijf

Tijdloos Utrecht

Ervaar deze winter de rijke geschiedenis en charme van Utrecht door te verblijven in The Hunfeld. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand en voormalige herenconfectiezaak aan de Mariaplaats, op slechts vijf minuten lopen van Utrecht Centraal Station. Met stadsrechten die teruggaan tot het jaar 1122 heeft Utrecht een buitengewoon lange en rijke geschiedenis, waarvan vandaag de dag nog talloze overblijfselen te ontdekken zijn. Dom Under vertelt dit verhaal en neemt je mee op een reis door 2000 jaar geschiedenis.

The Hunfeld wordt omgeven door historische bezienswaardigheden zoals de Domtoren en de schilderachtige Singel. Ons hotel leent zich als perfect beginpunt om de oude binnenstad van Utrecht te ontdekken. Voor wie de feestdagen op een persoonlijkere manier wil vieren, kun je bij The Hunfeld verblijven in één van de luxe appartementen en samen een heerlijk kerstdiner koken in eigen keuken. Toe aan iets actiefs na al dat lekkers? Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes beschikbaar die je langs de geschiedkundige hoogtepunten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie voeren. Al met al bieden Utrecht en The Hunfeld geschiedenisfanaten redenen genoeg om deze winter op historische ontdekkingstocht te gaan!

Boek jouw verblijf

The Hunfeld

Celebrate Package

Iets te vieren? Boek een Celebrate Package en vier het op z’n best! Echte City Champagne met een Utrechts uiterlijk voor Utrechtse vieringen. Ook slaap je lekker uit met de late check-out van 13:00 uur.

BOEK HIER

Eye Hotel

Go Green Package

Boek je een 'Go Green Package'? Dan plant je een boom in samenwerking met Hotels for Trees. Omdat wij graag een steentje bijdragen aan een groener Utrecht, planten wij er nog een extra! Ontdek Utrecht met de audiotour langs alle highlights en geniet van onze 'groene' producten uit de green goodiebag.

BOEK HIER

Court Hotel

Celebrate Package

Heb je iets te vieren? Boek onze Celebrate Package en vier het op z'n best met echte City Champagne met een Utrechts uiterlijk, decoraties in de kamer en een late check-out (13:00).

BOEK HIER