• ARRANGEMENTEN

    & PACKAGES

Let us add some value

Meer dan alleen een citytrip.

Utrecht en Utrecht Boutique Hotels hebben heel veel moois te bieden. Kies één van de speciale arrangementen of packages als je op zoek bent naar meer dan alleen een citytrip.

Arrangementen & packages

Maak je verblijf in onze Boutique Hotels nog leuker en boek een package of arrangement. Alle packages en arrangementen vind je op de websites van onze hotels: The Hunfeld, Eye Hotel en Court Hotel.

Verder hebben we hieronder uiteengezet hoe je Utrecht "als local" ontdekt en hoe je tijdens je verblijf bij ons kunt bijdragen aan een groenere wereld...

ONTDEK UTRECHT

Als een local.

Al onze boutique hotels zijn gelegen in het centrum van Utrecht. Leuke hotspots en bezienswaardigheden zijn daardoor op loopafstand. Kortom, perfect voor een weekendje weg met vrienden, familie, je geliefde of gewoon met jezelf, want misschien bezoek je Utrecht wel voor werk.

ONTDEK UTRECHT

Hotels for Trees

Waar hotelgasten bomen planten.

Hoe kunnen wij nou écht onze footprint zo groen mogelijk maken? Juist, door bomen te planten! Onze gasten zetten zich in voor een groenere wereld door een keertje schoonmaak over te slaan. Ja, zo makkelijk is het om een boom te planten dankzij 'Hotels for Trees'. Daar doen wij nog een schepje bovenop: boek je een 'Green Package'? Dan verdubbelen wij het aantal bomen!

Deze groene keuze is de volgende dag al op de website van Hotels for Trees te vinden en levert een directe bijdrage aan de bebossingsprojecten van partner Trees for All in binnen- en buitenland.

Lees meer >

The Hunfeld

Celebrate Package

Iets te vieren? Boek een Celebrate Package en vier het op z’n best! Echte City Champagne met een Utrechts uiterlijk voor Utrechtse vieringen. Ook slaap je lekker uit met de late check-out van 13:00 uur.

BOEK HIER

Eye Hotel

Go Green Package

Boek je een 'Go Green Package'? Dan plant je een boom in samenwerking met Hotels for Trees. Omdat wij graag een steentje bijdragen aan een groener Utrecht, planten wij er nog een extra! Ontdek Utrecht met de audiotour langs alle highlights en geniet van onze 'groene' producten uit de green goodiebag.

BOEK HIER

Court Hotel

Celebrate Package

Heb je iets te vieren? Boek onze Celebrate Package en vier het op z'n best met echte City Champagne met een Utrechts uiterlijk, decoraties in de kamer en een late check-out (13:00).

BOEK HIER