KOM WERKEN BIJ UTRECHT BOUTIQUE HOTELS

Utrecht Boutique Hotels is familie van Utrecht City Concepts. Met onze Utrecht Boutique Hotels zijn wij de sleutel tot het echt beleven van Utrecht. Stuk voor stuk gevestigd op unieke, oer-Utrechtse locaties, onderscheiden onze hotels zich door de bijzondere inrichting, de persoonlijke sfeer en de geboden topservice. Voor ons begint en eindigt alles bij de excellente beleving door onze gasten. Of ze nu in hun vrije tijd komen of voor hun werk, ons doel is onze gasten te verrassen en te raken. 

Eye Hotel, Utrechts meest verrassende hotel van Utrecht, wordt gekenmerkt door haar oog voor gasten. Met aandacht voor iedere gast, maar ook voor de geschiedenis van haar mooie pand en Utrecht, zorgt ieder medewerker van Eye Hotel voor een unieke ervaring voor haar gasten. 

The Hunfeld, is een persoonlijkheid en zeker geen 13 in het dozijn boutique hotel. Met alles wat we doen zetten we onze gast op 1. We beschouwen onze gasten als vrienden en verrassen hen met een modern, stijlvol en stoer design. Maar we maken tegelijkertijd ook graag een knipoog naar het verleden door het kopiëren van onze favorieten van toen. 

Court Hotel, is een bruisende thuishaven voor gasten, midden in het centrum van Utrecht. Zowel zakelijke gasten als toeristen voelen zich thuis bij Court Hotel samen met restaurant De Rechtbank.

Malie Hotel, met een zorgvuldig samengesteld klein team van echte 'people's people', waarbij gastvrijheid letterlijk door de aderen stroomt, stellen zij alles in het werk om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen in een authentiek herenhuis met prachtige tuin.

Ook enthousiast om voor Utrecht Boutique Hotels te werken? Lees hieronder onze vacatures!