• BOUTIQUE

    HOTELS

LOCATIES

Get inspired.

Kleinschalige en unieke boutique hotels in het bruisende hart van Utrecht. Utrechts meest unieke hotels op een rijtje. Geen standaard hotels, maar kleinschalige boutique hotels met een rijke historie en gelegen in het centrum van Utrecht. 

The Hunfeld

Je vindt The Hunfeld aan de Mariaplaats: een levendig plein met een “Parijs-gevoel”, in het hart van het historische Domkwartier. The Hunfeld is gevestigd in een prachtig pand met een rijke historie.

Daar waar jij nu kunt slapen vestigde zich rond 1895 Utrechts eerste Heeren- en kinderconfectie maatzaak onder de naam: Magazijn “De Dom”. The Hunfeld is vernoemd naar één van de toenmalige eigenaren: Grove & Hunfeld.

Tijdens de verbouwing en het inrichten van The Hunfeld hebben we dit stukje historie meegenomen. Kortom, een stoer en hip hotel met een knipoog naar onze favorieten van toen. 

Utrecht centrum
Ontbijt
Environmental friendly
Streaming services
Celebration packages
Bezoek website

Eye Hotel

Eye Hotel bevindt zich in het hart van de stad, net achter de levendige Voorstraat. De perfecte uitvalsbasis om Utrecht te verkennen. 

Het hotel heeft een rijke historie en is gevestigd in een prachtig zeventiende-eeuws pand. In 1858 vestigde zich hier een Ooglijdersgasthuis waar de beroemde Utrechtse professor Franciscus Cornelis Donders tot 1883 directeur was. 

Geen standaard hotel, maar een hotel met een unieke inrichting en met oog voor detail. Het prachtige monumentale pand inspireerde ons om voor allerlei soorten gasten kamers te realiseren waarin veel oude details bewaard zijn gebleven.

Utrecht centrum
Ontbijt
Green Key
Laadpunt elektrische fiets
Loopafstand Utrecht Centraal
Bezoek website

Court Hotel

Je beleeft het beste van Utrecht pas echt als je verblijft in het prachtige monumentale gerechtsgebouw in hartje centrum.

Als je in het Court Hotel komt overnachten dan slaap je in een hotel met een rijke historie die teruggaat tot 1054!

Het gebouw is met zorg gerenoveerd en van alle moderne gemakken is voorzien. De bijzondere kamers zijn met gevoel voor eigentijds design ingericht, maar met behoud van mooie oude stijlelementen.

Utrecht centrum
Ontbijt buffet
Green key
Restaurant De Rechtbank
Bar
Bezoek website

In het hart van Utrecht

Al onze boutique hotels zijn gelegen in het centrum van Utrecht, foodie hotspots en bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Perfect voor een weekendje weg met vrienden, familie, je geliefde of gewoon met jezelf, want misschien bezoek je Utrecht wel voor werk.

Environmental friendly

Wij vinden dat juist ook wij ons steentje bij moeten dragen aan een duurzaam Utrecht. Bij ons veeg je je billen af met The Good Roll wc-papier, scheiden wij ons afval netjes, werken we met environmental friendly schoonmaak- en verzorgingsproducten en werken wij samen met Hotel for Trees.

Persoonlijk

Utrecht Boutique Hotels staat bekend om haar bijzondere en kleinschalige hotelconcepten. Wij werken samen met een zorgvuldig samengesteld en klein team waarbij gastvrijheid letterlijk door de aderen stroomt en stellen alles in het werk om gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.