• ONTDEK

    UTRECHT

ONZE FAVORIETEN

Beleef Utrecht als een local.

Natuurlijk kun je tijdens je verblijf bij ons in Court Hotel, The Hunfeld of Eye Hotel altijd ter plekke aan ons vragen wat de leukste winkelstraat is, waar je het best kunt eten en hoe je die langverwachte klim naar de top van de Dom kunt realiseren. Maar we kunnen ons best voorstellen dat je het leuk vindt om van tevoren al een beetje een idee te hebben hoe je dag of weekend in Utrecht eruit gaat zien. 

Hieronder hebben we daarom vast wat tips en highlights van Utrecht voor je op een rijtje gezet. Onze favorieten

Utrecht barst van de bezienswaardigheden, leuke restaurants, cafes en winkels. Heb je vragen, stuur ons dan een berichtje of volg ons op Facebook of Instagram waar we regelmatig onze favorieten delen. Have fun!

Onze favorites op een rijtje voor jou!

Utrecht City Guide

Wij zijn trots op ons 'stadsie' (zoals de echte Utrechter dat zegt). Wij vinden Utrecht één van de leukste steden van Nederland. De stad barst namelijk van de bezienswaardigheden, geweldige hotels, cafés, musea en winkels.

Deze exclusieve Utrecht City Guide hebben wij onze favorieten en die van onze vrienden op een rij gezet. Zo krijg je een beetje een idee waar de locals uithangen en kom je misschien wel op plekken die anders over zou slaan.

Lees meer