Utrecht Boutique Hotels werkt samen met Marie Stella Maris

Wisten jullie al dat Utrecht Boutique Hotels samen gaan werken met Marie Stella Maris? Dit is namelijk het ultieme duo voor de echte wellness-liefhebbers onder ons.

Marie Stella Maris biedt naast natuurlijk mineraalwater ook natural body care en luxe huisparfums. Hun producten zijn gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en zijn heerlijk zacht voor de huid. Bovendien zijn ze 100% veganistisch en cruelty-free!

En waarom is dit nu zo interessant voor Utrecht Boutique Hotels? Omdat ze in samenwerking met Marie Stella Maris hun hotels nog meer de focus willen geven op wellness en ontspanning. Zo kunnen gasten van onze hotels tijdens hun verblijf genieten van de fijne en natuurlijke producten van Marie Stella Maris, en dit zorgt voor nog meer comfort en ontspanning.

Maar het is niet alleen de producten die deze samenwerking zo speciaal maken. Ook de filosofie achter beide merken komt perfect bij elkaar. Zo zet Marie Stella Maris zich in voor het beschermen van onze oceanen en zet Utrecht Boutique Hotels zich in voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Samen creëren ze een heerlijke wellness-beleving, zonder de natuur te vergeten.