Wipe right!

Hoe vaak ga jij naar de wc? Best vaak toch? Dan zal je waarschijnlijk ook aardig wat toiletpapier gebruiken op een dag. Van deze gewoonte heeft The Good Roll een duurzame oplossing gemaakt. Maar hoe heeft de The Good Roll er nou voor gezorgd dat ze met een simpele toilet-rol een duurzame optie hebben ontwikkeld? 

Toiletpapier is natuurlijk iets dat iedereen dagelijks gebruikt, daarom is het ook eigenlijk helemaal niet duurzaam. Er gaat veel papier verloren wat niet milieuvriendelijk is. Dagelijks worden er namelijk wel 27000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. The Good Roll is niet alleen maar ontstaan door de milieuonvriendelijke eigenschap die toiletpapier vaak met zich meedraagt. De grootste reden van het ontstaan van The Good Roll is vanuit een frustratie over het tekort aan toegang tot veilige en schone toiletten. 

Wereldwijd zijn er 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot een veilige en schone toilet. Dit is maar liefst een derde van de wereldbevolking. The Good Roll is daarom ontwikkeld om deze wereldproblemen tegen te gaan. Door middel van een 100% boomvriendelijke toilet-rol die is gemaakt van gerecycled papier zorgen ze ervoor dat The Good Roll 100% duurzaam is. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om toiletten te bouwen in Ghana. 50% van de Nettowinst wordt hiervoor gebruikt. Op die manier zorgen ze ervoor dat ze met The Good Roll twee vliegen in een klap slaan. 

Met The Good Roll kies je voor een duurzame optie en dat is waarom wij bij onze Utrecht Boutique Hotels ook kiezen voor The Good Roll! 

Wipe right, change lives