Algemene voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Graag willen wij onze gasten gunstige annuleringsvoorwaarden aanbieden, waardoor wij afwijken van de KHN-voorwaarden. 

Hieronder treft u de geldige annuleringsvoorwaarden waarbij wijzigingen en annuleringen ten alle tijden schriftelijk gedaan te worden via Welcome@UtrechtBoutiqueHotels.com.
 

Individuele reserveringen tot 5 kamers 
Reserveringen kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 12 uur voor de aankomstdatum. Gelieve er rekening mee te houden dat de dag van aankomst begint om 0.00 uur (CET). Bij reserveringen die na deze tijd geannuleerd worden zijn wij genoodzaakt de eerste nacht op basis van de reserveringswaarde inclusief BTW en exclusief verblijfsbelasting door te belasten. 
 

Groepsreserveringen vanaf 5 tot 10 kamers 
Voor groepen van 5 t/m 9 kamers is kosteloze annulering tot 4 dagen voor aankomst mogelijk. Bij annulering tussen 4 dagen en de dag van aankomst wordt de gehele reserveringswaarde van de eerste nacht doorbelast inclusief BTW en exclusief verblijfsbelasting. 
 

Groepsreserveringen vanaf 10 tot 19 kamers 
Voor groepen van 10 t/m 18 kamers is kosteloze annulering tot 10 dagen voor aankomst mogelijk. Bij annulering tussen 10 en 5 dagen wordt 60% van de reserveringswaarde van de eerste nacht inclusief BTW en exclusief verblijfsbelasting doorbelast. 
Bij reserveringen die tussen de 5 dagen en dag voor aankomst worden geannuleerd wordt 100% van gehele reserveringswaarde van de eerste nacht doorbelast inclusief BTW en exclusief verblijfsbelasting. 

Voor alle reserveringen geldt dat wij bij no show de gehele reserveringswaarde wordt doorbelast. 
Bij het bevestigen van de reservering gaat u akkoord met de bovengenoemde annuleringsvoorwaarden. 

 

Annuleringsvoorwaarden kunnen buiten bovengenoemde periode wijzigingen en wordt door Utrecht Boutique Hotels bekend gemaakt. Mocht de periode zijn afgelopen en zijn de annuleringsvoorwaarden niet verlengd, zal Utrecht Boutique Hotels terugvallen op de geldige KHN-voorwaarden. 

Geldende annuleringsvoorwaarden kunnen ten alle tijden worden geraadpleegd via www.UtrechtBoutiqueHotels.com

 

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's-Gravenhage. Klik hier voor het bekijken van de UVH.