Plant your own Tree!

Altijd al een steentje willen bijdragen aan een groenere wereld? Wij ook! Daarom hebben wij een samenwerking met Hotels for Trees. En door bij ons te overnachten kan ook jij ervoor zorgen dat er meer bomen worden geplant!

Hotels for trees is een stichting die doormiddel van donaties geld kan verzamelen voor bebossingsprojecten van Trees for all in het binnen- en buitenland. Hotels for trees draagt bij aan een groenere hotelwereld. Door samenwerkingen met hotels zorgen ze ervoor dat er voor elke keer dat een gast de kamerschoonmaak overslaat er een boom wordt geplant. En wij bij Utrecht Boutique Hotels delen ook mee aan dit duurzame concept!

Hotel for Trees is ontstaan uit een punt van verbazing. Ook al vinden we het in ons eigen huis echt niet nodig om elke dag een doekje over de vensterbank te halen is dit wel gelijk de verwachting in hotels. En natuurlijk is dit ook waar je voor betaalt in een hotel, maar heeft iedereen er wel evenveel behoefte aan? Hieruit vormde het idee om deze kans te gebruiken en in te ruilen voor iets wat de wereld kan helpen. Op deze manier heeft Hotel for Trees een concept gevormd met een win-win-win!

Als je naast het planten van een boom in plaats van een kamerschoonmaak nog meer wilt doen voor onze aardbol, is er ook nog de mogelijkheid om een Go Green Package te boeken naast je boeking. Dan word je verwend met een leuke duurzaame goodie bag en zorgen we ervoor dat er naast de twee bomen die al worden geplant er door ons ook nog een extra wordt geplant! 

Doe mee en plant je eigen boom in samenwerking met Hotels fot Trees en ons!