Plant your own Tree!

Altijd al een steentje willen bijdragen aan een groenere wereld? Wij ook! Daarom hebben wij een samenwerking met Hotels for Trees. Door bij ons te overnachten kun jij ervoor zorgen dat er meer bomen worden geplant!

Hotels for Trees is een stichting die door middel van donaties geld inzamelt voor bebossingsprojecten van Trees for All in het binnen- en buitenland.

Hotels for Trees draagt daarnaast bij aan een groenere hotelwereld. Door samenwerkingen met hotels zorgen ze ervoor dat er voor elke keer dat een gast de kamerschoonmaak overslaat er een boom wordt geplant. En wij bij Utrecht Boutique Hotels doen natuurlijk graag mee aan dit duurzame concept!

Hotels for Trees is ontstaan vanuit verbazing. Zoals op de website te lezen is: "Verbazing over het feit dat we thuis gewend zijn om een keer in de zo veel weken de handen uit de mouwen te steken om het huis schoon te maken, maar het tijdens een meerdaags hotelverblijf heel normaal vinden dat iemand iedere dag weer een doekje over onze wastafel en nachtkastje haalt. Uiteraard betaalt iedere gast voor deze service en is het voor vele een belangrijk onderdeel van de ontspanning en de ervaring. De grote vraag is echter of alle gasten echt iedere dag behoefte aan deze service hebben? Of dat ze, indien dit op een laagdrempelige manier kan, misschien best bereid zijn om af en toe een dag kamerschoonmaak over te slaan in ruil voor iets goeds en groens?" Zo ontstond het idee om hotelgasten een boom te laten planten in ruil voor het overslaan van de kamerschoonmaak.

Als je naast het planten van een boom nog meer wil doen voor onze aardbol tijdens je verblijf, dan is er ook nog de mogelijkheid om een Go Green Package te boeken naast je boeking. Dan word je verwend met een leuke duurzaame goodie bag en zorgen we ervoor dat er naast de twee bomen die al worden geplant er door ons ook nog een extra wordt geplant! 

Doe mee en plant je eigen boom in samenwerking met Hotels fot Trees en ons!