Soaps that care...

Ben jij ook gek op de geur van jus d’orange en koffie? Unwaste heeft er op een duurzame manier voor gezorgd dat je nu kan genieten van deze geur in een zeepje. Ze zijn ook nog eens duurzaam. Waarom? Lees meer om achter de missie van Unwaste te komen!

Bij veel grote bedrijven wordt er veel restafval weggegooid terwijl het nog prima gebruikt kan worden voor nieuwe producten, zoals verzorgingsproducten. Unwaste heeft er hun missie van gemaakt om van dit veelvoorkomende probleem een duurzame oplossing te maken. Zo zijn de sinaasappelschillen en koffiedik een cadeautje voor Unwaste. Zij geven koffiedik en sinaasappelschillen een waardevolle functie in persoonlijke verzorging. Van een heerlijk sinaasappel body wash tot een koffie scrub bar. Met Uwaste kan je genieten van dagelijkse verzorging gemaakt met pure ingrediënten, zonder troep. En ondertussen ben je ook nog eens duurzaam bezig!

Onze Utrecht Boutique hotels en restaurant De Rechtbank zijn hier ook bewust mee bezig. Zo zorgen we ervoor dat ook ons restafval een tweede kans krijgt door een samenwerking met De Clique. Zo worden de sinaasappelschillen en koffiedik ingeleverd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Ook jij zelf kunt thuis meehelpen met het tegen gaan van voedselverspilling, klik hier voor drie tips tegen voedselverspilling.

Impact maken doe je samen!